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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSTOORVOGEL, J. J. Geographical information systems as a tool to explore land characteristics and land use: with reference to Costa Rica 1995. 135 f. Thesis (Doctor) - Wageningen University, Wageningen.

Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSTOORVOGEL, J. J.; VARGAS, R. La agricultura de precision en banano Montpellier, France: INIBAP, 1999 p.40-55 In: TALLER INTERNACIONAL PRODUCCION DE BANANO ORGANICO Y< O AMBIENTALMENTE AMIGABLE. 1998, Guacino, Costa Rica. Memorias... Montpellier, Francia, INIBAP, 1999, 265p. Editado por F. E. Rosales, S. C. Tripon, J. Cerna, S. C. Tripon, J. Cerna

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Clima Temperado. Para informações adicionais entre em contato com cpact.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Clima Temperado.
Data corrente:  05/03/2020
Data da última atualização:  03/12/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  MALLMANN, L. P.; TISCHER, B.; VIZZOTTO, M.; RODRIGUES, E.; MANFROI, V.
Afiliação:  MARCIA VIZZOTTO, CPACT.
Título:  Comprehensive identification and quantification of unexploited phenolic compounds from red and yellow araçá (Psidium cattleianum Sabine) by LC-DAD-ESI-MS/MS.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Food Research International, v. 131, May 2020.
Páginas:  9 p.
DOI:  10.1016/j.foodres.2020.108978
Idioma:  Inglês
Notas:  Available online 7 January 2020.
Conteúdo:  LC-DAD-ESI-MS/MS was used to comprehensively characterise the non-extractable phenolic compounds (NEPC) in red and yellow araçá genotypes. Results showed a total of 45 and 43 phenolic compounds in the NEPC fraction and, similarly, 51 and 50 compounds in extractable phenolic compounds (EPC) fraction from red and yellow araçá, respectively. Gallic acid and ellagic acid were the unique compounds found in both fractions. The NEPC fraction represented about 35% (m/m) of the total phenolic content and was characterised by an abundance of phenolic acids, while the EPC fraction was rich in flavanols. Although NEPC represented one-third of the total phenolic compounds found in araçá, its antioxidant capacity (against peroxyl radical) was 50% higher than the EPC fraction. The results of this work show that the NEPC fraction of araçá has great diversity and a relatively high concentration of low-molecular-weight phenolic compounds with high antioxidant capacity.
Thesagro:  Araçá.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Clima Temperado (CPACT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPACT21543 - 1UPCAP - DD
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